Het Malieveld leeft!

Op het Malieveld zijn verschillende soorten evenementen, zoals het circus, vlooienmarkten, muziekevenementen, diverse demonstraties (betogingen), manifestaties en nog veel meer!

Zo is er in maart de City Pier City Loop; een halve marathon waar zo’n 150.000 bezoekers op af komen. Eind mei genieten we van de Tong Tong Fair (de oude Pasar Malam Basar) met ongeveer 120.000 bezoekers. Dit is het grootste Indische festival ter wereld. In het laatste weekend van juni is er de Nationale Veteranendag; een dag waarop Nederlandse veteranen -die waar dan ook ter wereld gediend hebben- worden geëerd.

Tijdens Prinsjesdag, de derde dinsdag in september, is er kermis op het Malieveld en -last but not least- tijdens de kerstperiode is er het kerstcircus.

Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod evenementen die het Haagse Malieveld rijk is. Wilt u op de hoogte blijven? Bezoek dan regelmatig onze site!

Mobiele poffertjes, pannenkoeken en/of wafels

Ons poffertjes- en Oud-Hollands wafelpaviljoen op het Malieveld in Den Haag is in de regio goed bekend. Dat wij sinds 1975 met onze mobiele kramen op diverse feesten en evenementen dezelfde kwaliteit leveren als in ons paviljoen, zal u wellicht nog verbazen!

Paviljoen Malieveld op uw locatie

Door onze capaciteit van 300 tot 17.500 porties per dag kunnen wij gerust stellen dat geen enkel feest of evenement voor ons onmogelijk is.

Bij binnenevenementen is onze apparatuur voorzien van een eigen afzuiginstallatie. Vraag dus gerust om meer informatie want wij zijn er van overtuigd dat wij uw feest of aktiviteit extra feestelijk kunnen maken en dat de prijs u zeker zal meevallen. Met onze mobiele poffertjes- en/of wafelbakkerij (uniek in Europa!) willen we ook uw personeelsfeest, jubileum of (sport)evenement komen opluisteren.

 

Reeds jaren bakken wij voor:

  • bedrijfsfeesten, 
  • openingen en open dagen,
  • openlucht en sport-evenementen,
  • bejaardentehuizen en verzorginsinstellingen,
  • huwelijken en jubilea (zo ook voor ons koningshuis),
  • grote cateraars,
  • etc.

Onze mobiele stands

Welkom bij Paviljoen Malieveld!

Paviljoen Malieveld staat sinds 1941 op het Haagse Malieveld en is in Den Haag en ver daarbuiten bekend om zijn overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en Oud-Hollandse wafels.

Op de menukaart staan meer dan 20 verschillende pannenkoeken en andere combinaties worden op verzoek door onze kok voor u bereid.

Paviljoen Malieveld

Ons paviljoen is ook zeer geschikt voor een lichte lunch of een uitgebreide koffietafel. Met een capaciteit van 170 zitplaatsen kunnen we ook grote gezelschappen ontvangen, reservering vooraf is dan uiteraard wel gewenst.

Bij aangename temperaturen wordt het terras ingericht, en kunt u buiten genieten van een hapje of een drankje. Ons paviljoen is rondom voorzien van een serre, waardoor ook op de nog wat koelere dagen van een straaltje zon kan worden genoten.

Paviljoen Malieveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto, en heeft een eigen parkeerterrein.

Wij bakken onze poffertjes en Oud-Hollandse wafels overigens niet alleen in ons paviljoen, maar ook tijdens diverse festiviteiten in onze mobiele poffertjeskramen. Ook uw feest of activiteit kunnen we extra feestelijk maken.

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2019!

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze site te vernieuwen.

 

Wij zijn dagelijks geopend!

31 maart 2019 t/m 27 oktober 2019
van 9:00 uur to 20:00 uur *

28 oktober 2018 t/m 30 maart 2019
van 10:00 uur tot 19:00 uur *

* Onze keuken is vanaf           11.00 uur geopend
  tot een half uur voor      sluitingstijd.

 * Tijdens evenementen op het Malieveld hebben wij andere openingstijden.